Kære honningkøber

Jeg er igang med at lave en hjemmeside, så I kan følge med I hvordan bierne har det. Jeg vil også skrive lidt om hvordan jeg laver min honning. Til at starte med vil jeg beskrive biernes gøren og laden måned for måned. Den vil løbende blive opdateret og der vil komme mere på.

2 Replies to “Kære honningkøber”

  1. Det er interessant at følge med i bierne og honningproduktionen.
    Lige nu læser jeg en spændende bog om biavlens udvikling. Det er en roman med tre forskellige personer fra henholdvis 1850, 2007 og 2098. Den hedder Biernes historie af en norsk forfatter Maja Lunde. Godt nytår.

  2. Kære Inge
    Jeg har også læst bogen. Den er god, men også skræmmende.
    En verden uden bier er en fattig verden.
    Mvh Ask

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *